Beglazing

Beglazing is vakwerk. Naast het vakkundig plaatsen van glas en de afwerking met latten en kit zijn er diverse keuzes op het gebied van montage en glastypes. Welk type glas past het beste in uw situatie en binnen uw budget? Vraag ons om advies.

Maatwerk

Van Wendel de Joode is sterk in specifiek maatwerk. Wij zetten glas in zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. Zeker in oudere woningen is nog steeds heel wat enkele beglazing gemonteerd. Gelet op de huidige energieprijzen is het op de lange termijn zeker rendabel om uw oude enkelglas te vervangen voor HR++ isolatieglas.

Glas in lood

Van Wendel de Joode levert u ook glas in lood ramen. Deze worden door ons of onze leveranciers op maat en met de hand vervaardigd. Glas in lood wordt zowel in binnenramen als ook in buitenramen toegepast. Het zorgt voor een authentieke stijl.
Het is ook mogelijk om glas in lood in isolatieglas te laten monteren, hierdoor onstaat een glas in lood ruit met de isolatiewaarde van een isolatieruit.

Bijzondere beglazing

Ook voor bijzondere beglazing kunt u bij Van Wendel de Joode terecht. Wanneer u bijvoorbeeld oude stalramen wilt renoveren met oud stopverfwerk of een overkapping met glazen dakpanelen wenst.
Ook vele figuurglassoorten zitten in ons assortiment.